Ica - Mitt liv i ord

Sol och bad

Publicerad 2009-05-31 21:19:56 i Mitt liv 2009,

Hej bloggen!

Har kommit hem nu. Har varit ute hela dagen. Dagen började med att jag träffade upp Annie och vi gick och kollade lite grejer inför klassresan. Efter det drog vi hem till henne för hon behövde packa om lite saker. Efter det mötte vi upp Henry i Slussen och vi åker nästan hela vägen ut till Annies landställe. Där fanns det en underbar strand. Badade dock bara en gång men vi hann inte med mycket mera då vi var där i bara kanske tre timmar. Oj längre än vad jag trodde men vi badade i typ en timme i början. Jag vaar en liten badkruka i början men sen var jag i länge medans alla andra fegade. När jag väl är i så kan jag vara där ett tag.

Nu har jag en hel hög med plugg att ta itu med. Hade inte med mig kameran så det blev inga bilder, har fortfarande från i fredags. Slänger upp några sånna innan jag går och lägger mig!

puss puss Ica

Söndag

Publicerad 2009-05-31 11:55:55 i Bilder 2008-2009,

Hej!

Märkte att jag inte skrev något mer igår. Jag hade ingen ork. Var ute på stan till ett och sen hem och sen skynda iväg till parken för att sola. Jag är så dum att jag inte smöjer in mig så jag brände mig.. Inte så jätte smart men det är inte så farligt. Ska ut i solen idag igen och den här gången ska jag minsann inte glömma solkrämen!

Här har ni lite bilder från i fredags då jag gick hem från skolan helt själv för ovanlighetens skull...


Älskade Cola!


Slussen


Underbara väder : )


Några måsar

Nu måste jag ta och klä på mig har en hel del att göra idag också..

puss puss Ica

Lördag

Publicerad 2009-05-30 10:17:29 i Mitt liv 2009,

Godmoron!

Visst är det underbart väder ute idag. Hoppas det håller i sig länge nu, orkar inte med en massa regn nu. Sommar = sol. Det är det jag tycker i alla fall. Idag har jag en hel hög med grejer jag måste få gjort. Vi ska till Sony Center för att fixa en grej till kameran, till Body Shop (mors dag) och sedan till skräddaren för att hämta min klänning och lämna in lite grejer som måste tvättas, det är också en kemtvätt. Praktiskt!

När vi är klara med det ska vi lägga oss i en park och bara njuta av vädret och förhoppningsvis bli lite bruna. *Hoppas hoppas* Jag ska försöka sola så mycket jag kan nu innan skolavslutningen för jag vill vara brun och fin tills dess, och balen också. Tihihi om två veckor har jag sommarlov! Känns inte som om det kan vara sant. Sen är grundskolan slut liksom, konstigt det kommer vara att inte komma tillbaka till Europa Skolan efter sommaren. Undrar vart resten av klassen ska ta vägen, även om man vet vilken skola och allt men man kommer inte träffa dem... Nä nu måste jag ta och göra mig iordning och sluta skriva om detta innan jag blir för nedstämd av det.

puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela