Ica - Mitt liv i ord

Middag

Publicerad 2008-12-31 18:56:05 i Mitt liv 2008,

Vi ska inte äta middag än. Men jag lär nog inte blogga mer idag eftersom vi ska ha gäster här och då ska jag vara social och vara med dem. Jag och Calle lär väl spela lite PS3 eller något. Kanske någon gång vid elva tiden skriver jag något igen vi får se. Calle kan tyvärr inte stanna hela kvällen, han drar nämligen vid elva.
Nu måste jag rusa!!

Efter en hård dags med arbete önskar jag er alla GOTT NYTT ÅR!!!

puss puss Ica


What would I do without you??

Mat, mat och mat

Publicerad 2008-12-31 15:53:40 i Mitt liv 2008,

Jepps det är det jag hållt på med sen jag hörde av mig sist. Jag har lagat mat sen kanske klockan ett. Innan spelade jag lite PS3 och tittade lite på tv men nu måste jag ut i köket igen för att laga vidare. Måste sedan hinna sminka mig lite, har inte gjort det alls den senaste veckan så mina ögonfransar mobbar mig jätte mycket!

Jag hör av mig senare och jag ska även göra en grej där jag skriver upp allt roligt jag har gjort iår eftersom det så länge känns som det bästa :)

Puss puss Ica

Idag är det Onsdag

Publicerad 2008-12-31 11:35:58 i Mitt liv 2008,

Jepps. Idag är det onsdag och sista dagen på detta år. Detta år har nog varit ett av mina bästa om man tar bort vissa saker. Om TH konserten hade varit skulle detta definitivt varit ett av mina bästa! Mycket bra har hänt! Ska nog göra att jag punktar upp allt gott som har hänt i år. Det skulle vara lite kul :) Jag har ju bland annat träffat Jonte, Julia och en massa fler. Men dem har jag hållt kontakten bäst med. Måste verkligen åka upp till Julia snart! Det lär bli av under sommaren det har jag bestämt, när vet jag inte än. Så måste jag jobba en hel del nästa sommar och resten av året måste få in lite mera pengar. Det är inge kul att vara pank hela tiden!


puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela