Ica - Mitt liv i ord

Från en tråkig hemmakväll till..

Publicerad 2009-04-30 14:04:15 i Mitt liv 2009,

.. en trevlig ute kväll. Ska precis åka över till Hanna. Ska spendera dagen och natten med henne. Först ska vi ut till några vänner till hennes familj i Västerhaninge för att äta och sedan titta på en brasa och stå i ett stånd. En trevlig kväll alltså.

Imorn ska jag och Hanna ner på stan och gå och kolla på skor i de få butiker som har öppet då. Vi får se om jag bloggar något hos Hanna sen eller inte.

NI FÅR ALLA HA EN UNDERBAR VALBORG. Tänk på att inte dricka för mycket bara ;)

puss puss Ica

Torsdag - SOL!

Publicerad 2009-04-30 07:39:50 i Mitt liv 2009,

Godmorgon

När jag gick upp vad är det första jag ser? Jo att det är soligt. Fatta hur glad jag blev av det. Älskar sol, jag skulle aldrig klara mig utan den. Det ska tydligen inte bli så varmt bara runt 12 grader men ääh sol är sol.

En mindre bra sak är att jag vaknade med jätte ont i halsen och inte mår bra alls. Halsen är bättre men jag mår fortfarande inte så värst bra. Min kropp kanske inte var redo för att träna trots allt. Men jag måste träna lite. Får köra som jag gjorde igår. Bara köra tekniker, det var jobbigt nog. Min kropp fick jobba ovanligt hård bara för det.

Nu måste jag äta frukost då den är klar!

puss puss Ica

Rico och Finfou

Publicerad 2009-04-29 22:07:48 i Klubben 2009,

Godkväll!

Ska gå och lägga mig nu. Har hunnit kolla lite på tv också. Idag har varit en toppen dag. Men till det jag "köpte" idag på klubben. Det är två patchar som jag ska sy på min träningsväska jag håller på att sy i slöjden. Gud den kommer bli så fin, jag vet det!


Ricardo Vieiras patch. Har två nu, en på min tjocktröja och på min blivande väska!


Den här tycker jag är bara så snygg (a). Detta är då Alans patch, hans smeknamn är Finfou så därför står det de.

Ni kan inte förstå hur sprallig jag är. Jag är lite av en Rico och Alan galning. Men de är två av mina förebilder typ. Speciellt Alan då han har lyckats komma så här långt och ha det så här bra med tanke på hur hans liv var när han var yngre.

Snart kommer han hem också! Ungefär lagom till att sommarlovet börjar!

puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela