Ica - Mitt liv i ord

Söndag!

Publicerad 2009-02-22 07:10:19 i Mitt liv 2009,

Kollade just statistiken och såg att igår hade jag rekord besökare! Och då ska man ju åka bort så alla försvinner nog. Då får man jobba upp sig igen. Men jag hoppas ju på att ni stannar kvar tills jag kommer hem! Ska ju till Trysil nu! Gud vad jag har längtat. Det finns väl inte så mycket mer att säga utan vi hörs när jag kommer hem igen! Kommer hem på söndag men jag vet inte om jag kommer ha någon energi att blogga då. Annars blir det måndag morgon som vanligt ;)

Jag vill önska er alla som har lov att ni ska det bästa lovet ni någonsin har haft och att ni ska hinna göra allt ni vill och även hinna slappa och inte göra ett skit!!
puss puss Ica

Dagens låt!

Publicerad 2009-02-21 22:06:33 i ,

Dagens låt blir The Game Ft Lil Wayne - My Life. Den påminner mig om träningen och speciellt Alan ♥ Jag älskar honom, han är så himla gullig mot en hela tiden och gör en glad även när han inte säger något bara när man ser varandra i ögonen. Nej nu låter det som om jag är kär i honom men det är jag inte! Han hjälp mig få mitt liv att gå vidare. Det gör ju såklart mina vänner också. Denna låt tillägnar jag till Alan. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela