Ica - Mitt liv i ord

Skinande sol.

Publicerad 2011-04-27 14:25:42 i Bilder 2011,

Kom nyss hem efter en dag i skolan, det rullar på bra nu när sommarlovet närmar sig. Känns riktigt skönt att sommarlovet snart börjar, med andra ord USA resan närmar sig! Jepp, ska till USA en månad i sommar. :) Fast kommer sakna alla här hemma helt galet mycket!! Men det är ett senare bekymmer, nu måste jag ta tag pluggandet.

Snart åker vi iväg på årets första segling! :D

Blommor och Bin

Publicerad 2011-04-26 20:40:06 i Bilder 2011,Hej!

Har tränat massor idag, först base ball i skolan sedan ett hårt dans pass på SATS! Sjukt kul iaf :) Hoppas på sol imorgon också, då lär jag inviga dessa skor på riktigt för detta år. Mina vackra ballerina skor från Vagabon som jag hade när jag gick ut nian, oj det är snart två år sen!! :O Har knappast använt skorna men i år ska det ske ändring, ska inte gå med samma skor dag in och dag ut som förra året kanske mina älskade Keds håller lite längre också... (a)

Efter helgens äventyr

Publicerad 2011-04-26 11:07:28 i Mitt liv 2011,

Hej!

Sitter i skolan med min skoldator så har inga nya spännande bilder, men har inte tagit några heller. Har varit på mycket äventyr förra veckan, tränat, åkt till Uppsala och grillat, åkt massor med bil över hela landet till morfar och till Jönköping för att kolla på bil utställning med Kim och hans vänner. Blev en sen kväll igår med tanke på den jobbiga trafiken men vi hade kul i alla fall! Att sitta och skriva om bilar känns inte riktigt som min grej och speciellt när jag inte hade kameran med mig (vilket jag borde ha haft...) så finns det inte mer att säga än att I ♥ gamla bilar :)

Mycket text nu, men men. Dags att gå och äta lunch nu!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela