Ica - Mitt liv i ord

Byte av blogg..

Publicerad 2012-03-25 21:58:51 i Mitt Liv 2012,

Hejsan!

Jag har bestämt att byta tillbaka till min blogg på wordpress eftersom den appen funkar mycket bättre på mobilen vilket passar mig mycket bättre då jag sällan sitter vid datorn nu för tiden.. Så detta är alltså länken som gäller just nu då: http://icaaslife.wordpress.com. Designen på denna blogg är inte fixad än men inom kort kommer det vara det!

Ha det bra så ses vi på http://icaaslife.wordpress.com

23/3

Publicerad 2012-03-23 08:01:37 i Mitt Liv 2012,

God morgon!

Idag kommer vara en bra dag av flera anledningar, det är löning, inlämning av en uppgift och jag ska till Fotografiska! Riktig toppen dag men andra ord. Sitter för tillfället med en kopp te och laddar inför denna dag. Kameran ska med i eftermiddag i alla fall så jag hoppas på lite fler bilder snart.. Så länge bjuder jag på lite korta texter från Stay Positive som är väldigt bra tycker jag!


Och min favorit av dessa... Har alltid velat "krama" någon på detta sätt.

Från Förr

Publicerad 2012-03-21 17:49:55 i Foto - Natur,

För ungefär tre veckor sedan var jag ute och gick en promenad längs Skeppsbron. Härligt soligt men lite väl blåsigt.. Lyckades knäppa några bilder trots håret i munnen och rinnande ögon.. Dessa bilder har jag faktiskt inte redigerat eftersom jag tycker de va fina som de var. :)

 


Kameran ska med ut nu på fredag så förhoppningsvis blir det lite bilder då! Om inte annat på vad som gömmer sig inne på Fotografiska Museet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela