Ica - Mitt liv i ord

Update från Shamrock nr 2

Publicerad 2009-06-28 22:52:40 i Mitt liv 2009,

Hej igen!

Det är toppen att vi har en dator här som funkar med internet och allt. Jaaa. Vi har det bra här ute på sjön! Tänkte bara höra av mig då och då så ni vet hur vi har det här ute. Soligt väder har vi och gissa om poppen (däcket vi styrhytten) blir stekhet i solen. Man kan säkert koka ägg på den när solen har legat på den ett tag och samma sak med presseningen :p

Nu måste jag kolla mejlen lite snabbt så vi hörs senare!

puss puss Ica

Update från Shamrock

Publicerad 2009-06-26 21:28:09 i Mitt liv 2009,

Hej!

Kunde blogga från båten! Yay. Men Hanna, du får nog hjälpa mig ibland i alla fall. Igår låg vi i Gävle och är en bit därifrån nu. Vi åker alltså norrut. Vi har seglat varje dag :) Skriver lite om vad vi gör varje dag, ska dela med mig av det när jag kommer hem, har inte så mycket tid till det nu.

Kan bara säga att vi läser en grym bok som heter "När Sillen Kom". Ett hett tips till någon som vill läsa en konstig bok. Ni ska få se hur vi gjorde för att lyckas fatta boken. Nu måste jag rusa iväg för vi ska fortsätta att läsa!

puss puss Ica

Helloo im new here ^^

Publicerad 2009-06-25 19:24:24 i Segling 2009,

TJA! Hanna här ;) Som ni kanske redan vet har Ica bett mig uppdatera bloggen lite när hon leker sjöman ute på de 7 haven. Eller.. I skärgården åtminstone (A)

Hon hälsar så mycket och säger att allt är superb. Dom seglar heela tiden och maten är..god. För att vara båtmat. Hon sover med befälet, och hennes hytt är übermysig =)

Hon saknar mig <3 Och alla läsare såklart =D

Somriga hälsningar, eran gästbloggare Hanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela