Ica - Mitt liv i ord

Tredje bästa webb!!

Publicerad 2012-02-29 21:00:00 i Mitt Liv 2012,

Har inte pratat mycket om det alls här på bloggen (har ju knappt bloggat alls) men i skolan så har jag och fyra tjejer till startat ett UF-företag (Ungt Företagande) och för en vecka sedan stod vi i Älvsjö mässan. Det var en massa saker som hände dessa två dagar vi stod där. Det började med att vi skulle bygga vår monter, i början gick det sådär och lite problem men när den blev klar var den väldigt fin. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med den!

Det är en sne bild, jag vet. Har ingen aning om vad som hände egentligen.. Höhö. Såhär såg vår monter ut i alla fall, väldigt enkel och stilren. Jag tyckte det framgick väldigt tydligt vad vi sålde! Vi vann även pris för tredje bästa webb!!! Det är vi riktigt stolta över..

Fem glada tjejer med prisutdelaren!

Längtan till sommaren!

Publicerad 2012-02-29 18:20:31 i Bilder 2012,

Som alla andra tusentals bloggare längtar även jag till sommaren. Sommar för mig i år innebär många saker! Jag tar studenten, ska börja plugga på högskola/universitet, segla och leva vidare mitt liv. Att ta studenten känns nästan läskigt, att gå från grundskola till gymnasium var inte lika läskigt då man (inte jag iaf) valde en inriktning som avgjorde min framtid. Väldigt bred utbildning.. Men nu börjar det närma sig att man ska försöka lista ut vad man tycker är kul och vad man vill göra resten av sitt liv. Nu menar jag inte att jag har ristat i sten vad jag vill göra när jag blir "stor"..

Nog snackat om utbildningar osv, tänkte ha en liten bildbomb med somriga bilder som får en att längta ännu mer efter sommaren och segling till sjöss!

Blev inte så många jag hade tänkt, hade ett väldigt segt foto år förra året.. Ska bli bättring i år så att nästa år vid denna tidpunkt verkligen kunna bomba er med foton!! ;)

Kliar i fingrarna!

Publicerad 2012-02-28 10:56:16 i Mitt Liv 2012,

Hejsan!

Jag har inte bloggat på nästan två veckor nu, har fuskat och använt mig av tumblr som jag kan posta bilder direkt via Instagram.. Men nu kliar det i fingrarna att börja blogga och dela med mig av allt kul som jag kommer göra de kommande månaderna! Har en hel del som står på schemat.

Bland annat har jag stått på en mässa i förra veckan, mer om det i ett annat inlägg med bilder osv. Om lite mer än en månad sitter jag på ett plan på väg till underbara Elin som bor i London just nu och snart är det dags för studenten också! Om jag inte missminner mig är det 98 dagar kvar till denna dag, nedräkningen har alltså börjat..

Utöver allt detta så börjar våren komma, känns i luften. Det betyder att snart kommer jag orka gå ut på fotorundor och kunna gå ut och springa igen! Jag som aldrig tyckt om att springa längtar tills det blir väder för att gå ut och springa ett par kilometer.. Vad man kan ändras på kort tid!

Nu kallar dock skolböckerna! Ska hinna skriva lite om vad solvindar är i samband med norrsken innan min träning som börjar om en timma.. Wish me luck!

Våren var sen förra året, så sent som i april orkade jag gå ut och ta mina första vår/sommar bilder!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela