Ica - Mitt liv i ord

Godnatt ♥

Publicerad 2008-09-30 21:31:34 i Mitt liv 2008,

Förlåt att jag inte hann blogga innan jag sprang iväg till bussen idag. Men det blev lite stressigt, blir lätt så nu med skolan och Skeppsholmen :]

Har fortfarande inte fått något svar från dem på Skeppsholmen om ledare/förhandsman än.. Hoppas de svarar snart, vill verkligen veta!
På torsdag får jag inte följa med ut på bio med Jonte, Julia och Alex ;[ Skiit tråkigt, skulle verkligen vilja följa med, men men vad ska man göra åt saken? Men på fredag så! Då jäklar ska ni se en glad och (förhoppningsvis) en skiit glad Ica!

Men nu måste jag dra och sova så jag är lite piggare imorn

xx Ica

Jeans <3

Publicerad 2008-09-30 15:32:11 i Mitt liv 2008,

Det var länge sen jag hade jeans känns det som, okeej kanske bara 4 dagar men det är mycket för mig som brukar ha jeans varje dag.

Men nog snackat om jeans, ska plugga (IGEN -.- ) medans jag sitter här och äter på lite choklad flingor... Eftersom jag vill hänga med på torsdag och träffa Julia, Jonte och Alex så vill jag bli klar med min uppsats på torsdag senast, så önska mig lycka till med det...

Vi hörs nog innan jag drar iväg till Skeppsholmen eller innan jag går och lägger mig ;)

xx Ica


Ena sidan av mitt ultimata skrivbordsunderlägg :) :) :)

Dagens Outfit

Publicerad 2008-09-30 07:37:15 i ,

Samma grej som igår -.-Orkar inte skriva mer just nu, inget gjort inget planerat bara plugga.. Vi får se hur mycket jag hinner blogga senare idag..

xx Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela