Ica - Mitt liv i ord

Go Gangsta.

Publicerad 2009-03-31 20:56:30 i Mitt liv 2009,

Tjenixen.

Tänkte bara skriva lite kort om vad jag har gjort idag då jag inte har gjort det vad jag vet. Jo jag och Hanna drog till Ica och köpte påskgodis och en påse chips, så nyttiga vi är. Iallafall, vi drog upp till Vanadis för att ligga i solen och plugga lite till svenska provet på torsdag. Men så blev det inte riktigt. Vi var kanske 20-30 min men sedan drog vi hem för vi var frusna och ingen sol, bara moln. Det är nog här jag började bli lite seg och må lite värre än vad jag hade gjort på morgonen. (Jag hade jätte ont i halsen då). Vi drog alltså hem hit och kollade på Miami Ink i ca en timme sen var det dags att äta middag nr 1 och gå och träna. Resten vet ni redan.

Nu tänkte jag gå och lägga mig och få en god natts sömn så jag är fit for fight imorn. Jag måste annars blir jag förbannad på mig själv!

puss puss Ica

PTP lektion 4

Publicerad 2009-03-31 20:26:12 i PTP 2009,

God middag.

Är nu inte på bra humör alls! Kunde inte köra hela passet bara halva. Då jag efter en halvtimme började bli riktigt yr och sen mådde jag illa. Inge kul när Rico är där och man vill köra hårt hela tiden. Jag har två anledningar till detta och det är först vädret, det blev dåligt väder och de påverkar mig även om jag inte vet om det och sedan så är nog inte min kropp van vid att träna så här mycket i sträck. Det brukar ju vara mån, tis, ons och vissa fredagar men nu har det varit fre, lör, sön, mån, tis och sen imorn onsdag. Jag har bestämt mig för att lägga mig tidigit ikväll så jag orkar med imorn, jag måste med tanke på att det är Ricos sista lektion då!

Till teknikerna då. Vi körde samma som igår så det känns lite onödigt att upprepa allt, vi fick inget nytt idag. Imorn skulle han berätta mera om något, minns inte för jag stod där och mest försökte hålla balandsen och inte spy typ..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! Vi hörs imorn bitti som vanligt.

puss puss Ica

Segt som tusan!

Publicerad 2009-03-31 17:34:43 i Mitt liv 2009,

Idag har varit en segis dag! Vi började med prov och jag glömde ett ord som var typ halva provet så vi får se hur det går.. Iallafall så somnade typ alla på NOn och matten idag. SOn var okej men alla har varit halft sega idag tror jag. Svenskan var nog det enklaste. Vi ska läsa böcker och ja slappar man mest ju. Låg mest och messade med Marcus just då (a). Vi hade en het diskution, nej inte riktigt men aja. Nu börjar jag gå i cirklar tror jag.

Ska iallafall iväg och träna idag (igen, jag vet). Jag har verkligen ingen lust just nu. Är på ligga på soffan humör. Men nej jag får inte bli lat nu, måste iväg och träna annars kommer jag ur det hela igen och det vill vi inte. Bara två pass till sen så är det paus i två dagar sen är det tävling. Men torsdag och fredag är inte direkt lugna dagar. På torsdag ska jag och Alex iväg på Sjöhistoriska museet för att kolla info om pirater. De har någon utställning där så lika bra att passa på, resten av våran grupp kan inte komma...

På fredag är det dags att jobba. Det ska vara fest på jobbet (fyller 25 år). Kommer bli annorlunda jobb från vad vi har gjort tidigare och jag tror vi kommer ha kul, Hanna ska ju vara där också. Det kommer människor från lite överallt så det ska bli kul och se. Hoppas bara att man inte spiller något på sin vita tröja...

Nej nu måste jag rusa iväg till klubben! Vi hörs senare :p

puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela