Ica - Mitt liv i ord

I'm in trouble, I'm an addict....

Publicerad 2009-11-30 22:08:56 i Mitt liv 2009,

Det är början på en underbar låt! NeverShoutNever heter egentligen Christofer Drew är en grym artist tycker jag. Hans musik är så himla härlig och rolig att lyssna på. Tycker om hans sound. Hans musik består mest av hans röst och hans gitarr och jag älskar musik med mycket gitarr eller bara gitarr så detta passar mig perfekt!!

Så här är en favorit låt av honom då.

NeverShoutNever - TroubleNu ska jag krypa tills kojs så vi hörs imorn igen!!

puss puss Ica

Träning.

Publicerad 2009-11-30 17:34:06 i Mitt liv 2009,

Har fått lite gjort men har mera att göra när jag kommer hem! Ska iväg och träna lite nu så vi hörs sen när jag kommer hem. Har inte varit på jätte blogg humör men jag hoppas ni överlever iaf!

Vi hörs efter träningen, har slut på nya bilder också...

puss puss Ica

091130

Publicerad 2009-11-30 09:40:08 i Mitt liv 2009,

Ny vecka men sista dagen i denna månad. Om en halvtimme eller så ska jag åka iväg till plugget. Har tre lektioner idag så det är inte så farligt. Är rätt trött idag, tänkte lägga mig tidigt igår men sen så var filmen Mitt feta grekiska bröllop på. Tror den heter så iaf. Den är så rolig och man måste ju nästan bara kolla på den! Annars idag så händer inte så mycket, lite plugg och sedan träning är det tänkt också.

Nu ska jag hitta något att ha på mig. Juste det ska komma ett filmteam till vår skola idag typ eller något, minns inte riktigt. Hahaha. Ja det var det de..

puss puss Ica

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela